preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školski kurikulum

Godišnji plan i program

Učenje njemačkog jezika

Priloženi dokumenti:
BROSURA KDV 2020.pdf

Prevencija ovisnosti

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Mi jedemo odgovorno

Jezični savjetnik
Provjerite pravopis

Matematički zadaci
http://www.homelearn...
 • Vježba

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 205910
Danas: 97
Vijesti

Obavijest o početku nove školske godine - 7. rujan 2020. Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici, poštovani roditelji!


U skladu s Uputama HZJZ-a i Modelima i preporukama MZO-a (objavljeno na stranicama škole), te prema prostornim i materijalno-tehničkim uvjetima u OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, kao i mogućnostima prijevoza (prijevoznika), organizirana je nastava u OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice.

Nastava u školskoj godini 2020./2021. počinje 7. rujna 2020.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 3. 9. 2020. 14:19

Pozdrav jeseni u 1. a

U srijedu, 23. rujna, naši su prvašići obilježili prvi dan jeseni. Naime, izradili su krune i ukrasili ih suhim lišćem i plodovima. Tako ukrašenim krunama ušli su u školu i sve je zamirisalo na jesen. Da bi ugođaj bio potpun tijekom nastave javila se i jesen kucajući sitnim kapljicama kiše na prozore naše učionice. Na trenutak smo prekinuli nastavne aktivnosti, otvorili baš sve prozore i pozdravili jesen.

Tekst i fotografija: Anita Kobelščak, učiteljica 1. a

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 25. 9. 2020. 10:06

Dan u Cjelodnevnoj nastavi 2. a

Moramo se složiti da je trenutno najpopularniji razred u našoj školi 2. a – mnogi hrvatski mediji popratili su početak rada prvog Programa cjelodnevne nastave u Hrvatskom zagorju po uzoru na tek nekoliko škola u Hrvatskoj i mnoge škole u Europi. Učiteljice Martina Drempetić i Lea Munđer suvremenim strategijama provode nastavu i organiziraju slobodno vrijeme razvijajući u učenicima različite vještine. U slobodnom i poticajnom ozračju izrazito je jaka odgojna komponenta. Posjetili smo ih početkom tjedna te u nastavku prenosimo dojmove.

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 24. 9. 2020. 11:45

„Setim se“ na 51. Zboru malih pjesnika u Zlataru

U subotu, 19. rujna, učenica 8. a Natalija Kucelj predstavljala je našu školu na 51. Zboru malih pjesnika u Zlataru. Nitko nije ostao ravnodušan dirljivom recitacijom pjesme „Setim se“ koju je talentirana i marljiva Natalija napisala uz pomoć svoje mentorice Romine Gorički Mihaljinec. Od srca čestitamo! U nastavku možete pročitati pjesmu „Setim se“.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 22. 9. 2020. 08:59

Sudjelovanje u Tjednu kajkavske kulture

U nedjelju, 6. rujna, nazočili smo otvorenju Izložbe dječjih likovnih radova ispred Festivalske dvorane u Krapini u sklopu 55. Festivala kajkavskih popevki i Tjedna kajkavske kulture. Učiteljica Likovne kulture Mia Papeš vješto je odabrala nekoliko likovnih uradaka naših učenika nastalih tijekom nastave na daljinu i uključila ih u ovu hvalevrijednu tradicionalnu manifestaciju. Učenicima 8. a Ani Ljubić Repar, Emi Herak, Nikoli Mučnjaku, Luki Vuksanu i Ivi Žlabur (prošlogodišnji 8. razred) od srca čestitamo! Svojom marljivošću i talentiranošću pokazali su kako se izvrsni rezultati postižu usprkos i tijekom izazovnih vremena.

Izložba se može razgledati u Galeriji grada Krapine do 25. rujna.  

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 10. 9. 2020. 12:21

Poziv na državnu Smotru LiDraNo/Pozivnica za Novinare

Stigla je dobra vijest iz Agencije za odgoj i obrazovanje! Članovi prosudbenih povjerenstava državne Smotre LiDraNo odabrali su radove učenika koji bi bili pozvani na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2020 u Šibenik. U sadašnjim uvjetima održat će se okrugli stolovi u online okruženju. Na popisu najboljih novinarskih radova svoje je mjesto pronašao prošlogodišnji novinarski rad „Dobrodošli u toplički avion za proslave!“ naše osmašice Nikoline Gmaz. Nikolina ga je napisala na izvannastavnoj skupini Novinari uz pomoć svoje mentorice Blanke Doko. Velike čestitke talentiranoj i marljivoj Nikolini koja prenosi ime naše škole diljem zemlje! Rad možete pročitati u 7. digitalnom izdanju školskog lista Maksić.

Ovo je ujedno najbolja moguća POZIVNICA učenicima od 5. do 8. razreda (znatiželjnim, kreativnim, marljivim) za pridruživanje izvannastavnoj skupini NOVINARI koja će u početku biti organizirana u virtualnoj učionici. Čeka nas rad na školskoj mrežnoj stranici i digitalni list Maksić. Radujemo se vašem društvu!

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 9. 9. 2020. 13:36

Dobrodošla generacijo 2020./2021.

Nepovoljna zdravstvena, epidemiološka i gospodarska situacija, svakodnevna prilagodba na neudobne maske, nagađanja o odvijanju nastave u školi – sve to nestalo je poput magle kad su u ponedjeljak, 7. rujna, u školu zakoračila 23 hrabra srca i pridružila se svojoj učiteljici Aniti Kobelščak. Učenici 1. a razreda sa svojim su jednako uzbuđenim i ponosnim roditeljima pokazali da u trenutku u kojem započinju svoj školski odgojno-obrazovni put baš ništa drugo nije bitno. Simboličnim školskim darovima učiteljica je svojim novim učenicima prvi dan pokazala kako je većinu vremena u školi ipak jako jako lijepo i ugodno. Prvašiće su srdačno pozdravili ravnateljica Brigitte Gmaz i općinski načelnik Josip Beljak, asistentica u nastavi Monika Čulig i stručna služba škole. Uz opremanje radnim materijalima Općina Stubičke Toplice učenicima je darovala slikovnicu „Kako je spašen mali Mate“ spisateljice Branke Primorac. Nekoliko primjeraka dobili smo i za školsku knjižnicu. Radosni smo radi velike generacije koja će tijekom osam godina školu obogaćivati različitošću, novim znanjima i djelima.

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 9. 9. 2020. 11:03

Informiranje javnosti o programu Cjelodnevne nastave

U utorak, 8. rujna, posjetili su nas predstavnici hrvatskih medija kako bi javnost informirali o otvaranju Cjelodnevne nastave u našoj školi, prvog takvog programa u Hrvatskom zagorju i šire. Ravnateljica Brigitte Gmaz i načelnik Josip Beljak spremno su odgovarali na mnogobrojna pitanja o realizaciji odgojno-obrazovnog programa za 21. stoljeće. Reportažu iz naše škole možete u cijelosti popratiti OVDJE te se informirati o svim detaljima i različitostima Cjelodnevne nastave.

Televizijski prilog:

https://magazin.hrt.hr/653156/cjelodnevna-nastava-u-stubickim-toplicama-odusevila-ucenike

Radijska emisija: 

http://www.radio-stubica.hr/nov.php?i=12967&PHPSESSID=50di1jjg7rtbkdqqo8tlfqd5j4

Nakon nekoliko tjedana prilagodbe posjetit ćemo naših 13-ero učenika 2. b u Cjelodnevnoj nastavi te njihove učiteljice Martinu Drempetić i Leu Munđer. Iz prve ruke saznat ćemo kako izgleda jedan njihov dan, što im se najviše sviđa i što bi voljeli da je drugačije. Ne propustite! 

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 8. 9. 2020. 13:40

Donacija uređaja M-Care

Ususret početku nastave u petak, 4. rujna, školu je obišao općinski načelnik Josip Beljak kojega je srdačno dočekala ravnateljica Brigitte Gmaz. Još jedanput uvjerio se u kvalitetne pripremne radnje koje provodimo kako bismo od ponedjeljka startali pametno i sigurno. I nije došao sam i praznih ruku. S načelnikom u društvu bili su predstavnici tvrtke Metalis d.o.o. iz Donje Stubice koja je za potrebe škole i vrtića Općini Stubičke Toplice donirala uređaj M-Care. Riječ je o uređaju koji omogućuje beskontaknu dezinfekciju uz istovremeno mjerenje temperature tijela preko zapešća. M-Care postavili smo na glavni ulaz u školu kako bi odrasli posjetitelji brzo i jednostavno provjerili tjelesnu temperaturu i dezinficirali ruke. Hvala Općini i donatorima!

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 4. 9. 2020. 12:56

Objavljeni Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19

Poštovani roditelji i učenici, 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje nelektoriranu inačicu dokumenta Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2020./2021.  u kojemu se predlažu modeli i nude preporuke za odgojno-obrazovni rad i izvođenje nastave u vrtićima i školama.

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19

Dokument se nadovezuje na mjere koje je predložila Radna skupina imenovana 7. kolovoza 2020. a koje su razrađene u dokumentu HZJZ-a Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. od 24. kolovoza 2020.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 31. 8. 2020. 08:10

Obavijest roditeljima učenika OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji, dragi učenici!

MZO-a predstavilo je UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19 VEZANO ZA RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021. (nalaze se u privitku vijesti). Na temelju navedenih Uputa, te u skladu s materijalno-tehničkim i prostornim uvjetima OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, kao i nakon najavljenih dodatnih konzultacija s MZO i osnivačem (Općina St. Toplice) tijekom narednih nekoliko dana, izraditi će se Provedbeni plan organizacije i održavanja nastave u OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice za 2020./2021. nastavnu godinu. Sastavni dio Provedbenog plana bit će Protokoli za učenike (RN i PN), roditelje i djelatnike s jasno definiranim uputama o postupanju tijekom boravka u školi, a s kojima će navedeni biti upoznati u najkraćem roku od njihova donošenja.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na razumijevanju

                                                                                                                          Ravnateljica:

                                                                                                                BrigitteGmaz, mag.prim.educ

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 27. 8. 2020. 13:03

Obavijest roditeljima

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Ovim Vas putem još jednom podsjećamo da ćete sve novosti i informacije vezane za načine i organizaciju rada (smjena) u novoj, 2020./2021. školskoj i nastavnoj godini, voznom redu, udžbenicima i ostalome (podjela navedenoga), moći pravovremeno pronaći na mrežnim stranicama škole (naslovnica) i pročitati na ulazu škole. Sama organizacija i način rada bit će uvjetovani preporukama i smjernicama HZJZ-a i MZO-a, a vezano za aktualnu situaciju s COVID-om 19, kao i uvođenjem programa Cjelodnevne nastave za učenike 2. razreda.


Još jednom naglašavamo da su udžbenici, te radne bilježnice, zbirke zadataka, likovne mape, kutije za tehničku kulturu i atlasi naručeni od strane škole za sve učenike naše škole; sve se financira iz proračuna MZO-a, Krapinsko-zagorske županije i Općine Stubičke Toplice te roditelji navedeno ne moraju naručivati niti kupovati!


S poštovanjem,

                                                                                                                                   Ravnateljica:

                                                                                  Brigitte Gmaz, mag.prim.educ

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 21. 8. 2020. 09:00

Javni poziv – zapošljavanje pomoćnika / posrednika u projektu "Baltazar 4" 2020/2021 Vijest ima dokument u privitku

U nastavku teksta nalazi se javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno obrazovnim ustanovama partnerima u projektu Baltazar 4 za školsku godinu 2020./2021.

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 3. 7. 2020. 22:55

Generacijo 2012. – 2020., doviđenja!

Podjelom svjedodžbi oprostili smo se od naših osmaša u petak, 3. srpnja, u školskom predvorju. U ime svih obitelji tata Pihač uručio je dar razrednici Martini Debeljak te vjeroučitelju Željku Drevenu kojega su učenici odabrali za najboljeg učitelja svih ovih godina. Osmijeh i ponos nisu im silazili s lica. Prema odluci Učiteljskog vijeća škola je knjigama nagradila učenike koji su sve razrede završili odličnim uspjehom te učenika generacije – Gabrijela Mlinarića. Učenika generacije dodatno će, kao i svake godine, nagraditi Općina Stubičke Toplice. Ravnateljica Brigitte Gmaz poželjela je učenicima sreće u daljnjem školovanju i životu, a predstavnici Učiteljskog vijeća pedagog Goran Jenić, razrednica od 1. do 4. Anita Kobelščak, Davorka Maček, Nikolina Petrinec, Danijela Miklec i knjižničarka Blanka Doko pozdravili su se posljednjim fotografiranjem u njihovoj školici (fotogalerija!). Druženje se nastavilo u obližnjem restoranu.

Generacijo 2012. – 2020., bilo je zadovoljstvo biti uz vas sve ove godine! Sretno!

 

U nastavku možete pročitati zašto je Gabrijel Mlinarić učenik generacije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 3. 7. 2020. 13:08

11. DAN ŠKOLE

Dragi naši učenici, poštovani roditelji, djelatnici i posjetitelji naše mrežne stranice,

naša škola danas slavi 11. rođendan! 

U povodu Dana škole pripremili smo pregršt edukativno-zabavnih digitalnih materijala te vas pozivamo da ih zajednički rješavate i prelistavate.  

 

Novi 7. broj školskog lista Maksić zasjao je nikad veći i sadržajniji, prvi put u digitalnom obliku. 

MAKSIĆ - 7. broj školskog lista

 

"Kada će već jednom zvoniti?, pomislio si nestrpljivo očekujući taj čudesni zvuk koji označava kraj, odmor i konačno ljetne praznike. Minute su klizile polako, skoro da ti se činilo da se vraćaju unatrag.  Učiteljičino pitanje prenulo te iz te sporosti : ''Tko mi želi donijeti iz zbornice kartu svijeta?'' Brže bolje si podigao ruku i isti mah se našao na vratima učionice." - tako počinje pustolovina jednog našeg učenika, a ti mu budi desna ruka i pomozi mu riješiti zagonetke u igri Escape Room.

Escaperoom - Dan škole

 

U kvizu provjeri svoje znanje o Stubičkim Toplicama i svojoj školi te što brže otključaj čestitku: Osnovna škola Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, sretan jedanaesti rođendan!

SRETAN VAM DAN OSNOVNE ŠKOLE VLADIMIR BOSNAR STUBIČKE TOPLICE

 

RAZREDNA NASTAVA OBILJEŽILA DAN IGRAMA NA OTVORENOM

Učenici od 1. do 4. razreda danas su u školi obilježili Dan škole. Sa svojim su učiteljicama Martinom Drempetić, Bernardom Zrinski, Davorkom Maček, Monikom Barić, Mirnom Domitrek Avirović i Anitom Kobelščak 4. sat izišli na školsko igralište i dvorište te svaki u svome kutku zaigrali jednu od popularnih igara na otvorenom: graničara, nošenje loptice u žlici, štafete, provlačenja kroz obruč i natezanja užeta. Prvašići su izračunali koji bi razred pohađala naša Škola da je dijete poput njih i koliko će imati godina kad oni budu veliki jedanaestogodišnjaci. U fotogaleriji provjerite koliko uzbuđenja je proizašlo u samo jednom satu.

Pozivamo učenike razredne nastave da se uz pomoć malčice starijih ukućana također okušaju u digitalnim igrama u povodu Dana škole! 

 

ROĐENDANSKA ŽELJA:

Hvala vam što ste i ove školske godine bili s nama, u dobrim i manje dobrim trenucima, što ste nam donijeli mnogo radosti i uspjeha. Želimo da nam sljedeća školska godina bude još uspješnija i radosnija te se svi okupimo na proslavi 12. rođendana. 

Sretan 11. Dan škole! 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 12. 6. 2020. 10:41

A što učenici kažu o nastavi na daljinu?

Prošlo je već 4 tjedna kako je krenula virtualna nastava. Učitelji i učenici prilagodili su se novonastaloj situaciji te se aktivno uključili i rad virtualnih učionica. 

Pedagog škole proveo je kratku anketu o snalaženju i zadovoljstvu učenika virtualnom nastavom i učionicama, rezultate možete pogledati ovdje

 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 20. 4. 2020. 11:27

Što roditelji kažu o nastavi na daljinu?

Nakon provedenog upitnika među učenicima, proveli smo anketu i među roditeljima učenika naše škole o zadovoljstvu nastavaom na daljinu. Razultate možete pogledati ovdje. 

 

NASTAVA NA DALJINU - REZULTATI UPITNIKA ZA RODITELJE

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 17. 4. 2020. 13:28

Što radim kada mi je teško? Vijest ima dokument u privitku

Nastavljamo otkrivati načine kako s učenicima virtualno provoditi aktivnosti koje bismo inače radili u školskim učionicama. Tako je s učenicima od 5. do 8. razreda provedena online radionica „Što radim kad mi je teško?“ putem koje su stručni suradnici škole željeli čuti kako se učenici trenutno osjećaju, saznati što čine kada im je teško i ponuditi još ideja kako si olakšati teške trenutke. Odgovori učenika
su zanimljivi! Budući da se djeca često pismeno lakše izražavaju, učenicima se svidio ovakav oblik radionice. Rezultate radionice možete pogledati ovdje

 

ŠTO RADIM KADA MI JE TEŠKO? 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 15. 4. 2020. 13:12

Poruka i priča Hrvoja Kovačevića za učenike naše škole

U mjesecu u kojem tradicionalno provodimo različite aktivnosti vezane uz knjige i čitanje, zamolili smo književnika Hrvoja Kovačevića, velikog prijatelja naše škole, da nas zagrije umjetničkim stvaralaštvom i pozitivnim stavom. Uz savjet o kvalitetnom korištenju slobodnog vremena, donosi nam „Stalak za knjige“, priču o učenicima koji priređujući predstavu o knjigama sasvim neočekivano pronalaze ljubav.

 

Poruka Hrvoja Kovačevića:

"Drage susjede, dragi susjedi,

Svaka se situacija može iskoristi pa tako i ova.

U vrijeme kada su nam neke uobičajene aktivnosti onemogućene, u prilici smo baviti se onima za koje obično nemamo vremena.

Možemo više čitati, na primjer.

Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti, a do tada vam šaljem priču koja se bavi knjigama (a i koječim drugim)."

U nastavku slijedi priča.

 

Foto: Noć knjige 2019., Hrvoje Kovačević u našoj školi, prijenos videokonferencijom u Općinsku knjižnicu, Escape Room prema romanu "Tajna najboljih prijatelja"

 

  :: opširnije :: 


objavio: Blanka Doko  datum: 6. 4. 2020. 13:27

Poruka školske psihologinje roditeljima u vezi aktualnih događanja epidemije i potresa Vijest ima dokument u privitku

Dragi roditelji!

    Svjedočimo teškim vremenima koja nas tjeraju na prilagodbu našeg svakodnevnog ponašanja, ali i na ulaganje značajnih mentalnih i emocionalnih napora kako bismo se uspješno nosili s nastalom situacijom. Već neko vrijeme taj neprijatelj nejasnog lica – svima već dobro poznati, a slabo istraženi korona virus (COVID-19) – promijenio je životne navike djece i roditelja. Povrh toga, nemili događaj potresa s epicentrom nedaleko od našeg kraja poljuljao je naše domove, ali i naše osjećaje.

    Ponekad roditelji imaju stav da je dijete predškolske dobi premalo da s njim razgovaraju o poteškoćama kojem svjedoči „jer ionako ništa ne razumije“ ili jer ga žele zaštititi. S druge strane, često ne razgovaraju ni s adolescentom jer smatraju da je ionako dovoljno informiran. Međutim, važno je imati na umu da su roditelji primarne osobe u djetetovom životu koje mogu značajno utjecati na to kako se ono postavlja prema nastaloj situaciji i s njome nosi.

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 24. 3. 2020. 12:50

OBUSTAVA POSTUPKA UTVRĐIVANJA PSIHOFIZIČKOG STANJA DJECE RADI UPISA U 1. RAZRED (2020./21.)

Poštovani roditelji,

na temelju preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja, a s ciljem zaštite zdravlja djece, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavljaju se do 4. svibnja 2020. sve aktivnosti vezane uz postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred obveznog osnovnoškolskog obrazovanja (2020./21.) (poveznica niže pod ''Opširnije'').

Sve daljnje informacije bit će objavljene na ovoj stranici Škole. Molimo, pratite redovito nove obavijesti.

Unaprijed hvala!

 

https://skolazazivot.hr/nastava-na-daljinu-cesta-pitanja-i-odgovori/

''UPIS UČENIKA U I. RAZRED OŠ

Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole.

  • osnovne škole i zdravstvene ustanove neće do 4. svibnja 2020. godine provoditi postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece radi upisa u prvi razred osnovne
  • stručna povjerenstva škola i upravni odjeli u županijama nadležni za obrazovanje, odnosno Gradski ured za obrazovanje Grada Zagreba dužni su putem medija, oglasnih ploča odgojno-obrazovnih i zdravstvenih ustanova, neposrednih poziva i na drugi primjeren način obavijestiti roditelje školskih obveznika o novim rokovima rasporeda pregleda

Upisi u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2020./2021. provest će se nakon završetka provedbe postupaka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u I. razred osnovne škole prema već utvrđenom ili novom rasporedu kojeg će utvrditi nadležna tijela u županiji, odnosno Gradu Zagrebu temeljem dogovor s osnovnim školama te će o tome obavijestiti roditelje.

  • u skladu s rokovima iz upute o radu povjerenstava za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta usklađuje se i odobravanje pomoćnika u nastavi''
  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 21. 3. 2020. 09:32

Javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni dječji proračun za 2020. godinu

Na ovom linku možete naći Javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni dječji proračun za 2020. godinu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Goran Jenić  datum: 16. 10. 2019. 12:22
» Arhiva naših vijesti    
 


UDŽBENICI 2020./2021.

Školski list ''MAKSIĆ''


Tražilica

 

PODRŠKA UČENICIMA

 

Obavještavamo učenike i roditelje da se od sutra  javljaju pedagogu isključivo putem maila 

osvbosnar.pedagog@gmail.com 

ukoliko ćete imati kakvih poteškoća sa korištenjem tableta ili virtulanih učionica. 


VIRTUALNI RAZREDI

Za sve poteškoće možete se obratiti pedagogu na: osvbosnar.pedagog@gmail.com


SMJERNICE MZO-a

Preventivno o koroni


Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


e-Dnevnik

    


Vremenik

UPISI U SREDNJE ŠKOLE


Natjecanja

 


Upis u srednju!

Internet vozačka dozvola

Klikom na on-line katalog naše knjižnice dobivate uvid u dostupnost željenog naslova!

Korisni linkovi
Korisni linkovi

preskoči na navigaciju