preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školski kurikulum

Godišnji plan i program

Prevencija ovisnosti

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Mi jedemo odgovorno

Vijesti

Nadogradnja i uređenje škole

Nakon dva mjeseca intenzivnih građevinskih radova u našoj školi, učenici i djelatnici su 2. polugodište započeli u novom ozračju. Dograđena je i prema HACCP načelima uređena i opremljena kuhinja, namještajem opremljena blagovaonica, sanirani su sanitarni čvorovi u prizemlju te je zatvoren SI vanjski prostor.


U rekonstrukciju kuhinje ubraja se proširenje i nadogradnja spremišta, elektro, plinske i vodoinstalacije te novi podovi u vrijednosti od 150.000 kuna. To je financirala Općina Stubičke Toplice u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama. Nova školska kuhinja opremljena je novim uređajima koji našu kuhinju sada u potpunosti čine suvremenom i profesionalnom, većim dijelom iz sredstava dobivenim iz fondova, a dijelom iz donacije. Novi namještaj u blagovaonici – stolove za stajanje i sjedenje – financirala je škola. Za sanaciju sanitarnih čvorova u vidu adaptacije stolarije također su se pobrinuli donatori – Stolarija Ćuk iz Stubičkih Toplica te Poli Mont iz Špičkovine. Još jedan poduzetnik-donator, Rios Poduzeća iz Stubičkih Toplica, donirali su školi uslugu betoniranja mekanog tla oko novoizgrađenih objekata radi zaštite fasade i lakšeg prilaza školi. Svima veliko hvala na pomoći i podršci za poboljšanje materijalnih uvjeta za školovanje naše djece! Sve građevinske radove i opremanje škole budnim okom je pratila i nadzirala ravnateljica Brigitte Gmaz te dodatnim zalaganjem i entuzijazmom privukla vrijedne donatore našoj školi. Ovu fazu uređenja škole iskoristili smo i za zatvaranje i sanaciju vanjskog SI dijela škole koji je oštećen u požaru u studenom. Radove pokriva osigurnina te je sada taj prostor zatvoren i služit će kao spremište. Ujedno će spriječiti daljnji dovod vlage u suterenski dio škole.

Bilo je posebno zanimljivo fotoaparatom zabilježiti prvu školsku užinu u tako dugo željenom novom prostoru. Učenici nisu krili oduševljenje, kako novim prostorom i namještajem, tako i jelovnikom na kojemu se sada nalaze raznolika kuhana jela. U fotogaleriji možete pregledati fotografije građevinskih radova i novouređenih prostorija naše škole.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Blanka Doko   datum: 18. 1. 2018.

Tražilica

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


e-Dnevnik

    


Vremenik

UPISI U SREDNJE ŠKOLE


Natjecanja

 


UDŽBENICI 2018./2019.

Upis u srednju!

PRELISTAJTE MAKSIĆ

Internet vozačka dozvola

Klikom na on-line katalog naše knjižnice dobivate uvid u dostupnost željenog naslova!

Korisni linkovi
Korisni linkovi

preskoči na navigaciju