2020-07-03 13:08:20

Generacijo 2012. – 2020., doviđenja!

Podjelom svjedodžbi oprostili smo se od naših osmaša u petak, 3. srpnja, u školskom predvorju. U ime svih obitelji tata Pihač uručio je dar razrednici Martini Debeljak te vjeroučitelju Željku Drevenu kojega su učenici odabrali za najboljeg učitelja svih ovih godina. Osmijeh i ponos nisu im silazili s lica. Prema odluci Učiteljskog vijeća škola je knjigama nagradila učenike koji su sve razrede završili odličnim uspjehom te učenika generacije – Gabrijela Mlinarića. Učenika generacije dodatno će, kao i svake godine, nagraditi Općina Stubičke Toplice. Ravnateljica Brigitte Gmaz poželjela je učenicima sreće u daljnjem školovanju i životu, a predstavnici Učiteljskog vijeća pedagog Goran Jenić, razrednica od 1. do 4. Anita Kobelščak, Davorka Maček, Nikolina Petrinec, Danijela Miklec i knjižničarka Blanka Doko pozdravili su se posljednjim fotografiranjem u njihovoj školici (fotogalerija!). Druženje se nastavilo u obližnjem restoranu.

Generacijo 2012. – 2020., bilo je zadovoljstvo biti uz vas sve ove godine! Sretno!

 

U nastavku možete pročitati zašto je Gabrijel Mlinarić učenik generacije. 

Razrednica Martina Debeljak o učeniku generacije Gabrijelu Mlinariću:

Svi koji poznaju Gabrijela Mlinarića reći će za njega da je pametan i pristojan dečko. I to doista jest tako. On je izvrstan učenik koji se uvijek suočava s novim zadacima pa i kad mu nisi prvi izbor. Marljivo uči i uz veliku želju trudi se dati svoj maksimum. S Robotičarima uz mentorstvo pedagoga Gorana Jenića je postizao izvrsne rezultate jer to je područje u kojem se on najbolje snalazi.

Gabrijel je pažljiv i tolerantan prijatelj. Kulturan i uglađen, onako prirodno. U razrednoj nastavi od prvog dana pokazivao je interes prema radnim zadacima i poštovanje prema svim djelatnicima. Nikad mu ništa nije bilo teško učiniti za svoje prijatelje. Nikada na hodniku, pa ni onako usput, nije dobacio kakvu ružnu primjedbu ili uvredu. To ne znači da nije govorio što osjeća i kakvo mišljenje ima. Svoja mišljenja izražava putem zrele i kulturne komunikacije. 

Gabrijel je svima uzor, stoga, čestitamo!


Osnovna škola Stubičke Toplice